Nem csak az otthonunkat, a munkahelyünket is otthonossá tehetjük szőnyeghatással.

Irodákban igen ritkán láthatunk szőnyeget vagy kárpitot, pedig milyen hangulatos környezetet teremt. A tisztítása, karbantartása azonban hagy némi kívánnivalót maga után, ezért inkább lemondunk róla. A szőnyeg- és kárpithatású hidegburkolattal azonban lehetővé vált számunkra, hogy a munkahelyünkön is otthon érezzük magunkat.

Kárpit- és szőnyeghatás

Még a falon is mennyire jól mutat a kárpithatású burkolat, igaz? A kellemes környezet egy tárgyaló helyiségben további sikerekhez vezethet.

Kárpit- és szőnyeghatás

Ma már ott is megengedhető a szőnyeghatás, ahol nagy az ügyfélforgalom. Ez lehet akár egy szálloda, egy kávézó, vagy akár egy mozi előtere. A hatás elképesztő.

Kárpit- és szőnyeghatás

Ki ne szeretne saját üzlethelyiségébe szőnyeget? Érthető okokból azonban erről le kell mondanunk. Legalábbis eddig ez volt a helyzet. Ma már meg tudjuk teremteni az otthonos légkört vásárlóink részére is.

Kárpit- és szőnyeghatás

A visszafogott színvilág ellenére rengeteg lehetőség rejlik a szőnyeghatású hidegburkolatban. A dekorációs elemek révén nagyon sokféle felületet tudunk létrehozni, ami kifejezheti üzletünk egyéniségét.

Kárpit- és szőnyeghatás

Gyere el bemutatótermünkbe és tekintsd meg az új kárpithatású hidegburkolatot!

6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06-76 / 501-475