A fehér végtelen csábítása új dimenziókat kap a White Experience révén. Szokatlan, meglepő felületeket, maxi méreteket és dekoratív falburkoló struktúrákat láthatunk. Varázsold egyedivé fürdőszobádat, konyhádat, nappalidat a White Experience egyedülálló lehetőségei révén.

WHITE EXPERIENCE

Padló és fal

A White Experience burkolólapok padlóburkolatokhoz és falburkolatokhoz egyaránt ideálisak. A rendkívül változatos felületek felfedik az időtlen anyag váratlan lehetőségeit.

White ExperienceWhite Experience

Fehér falburkolatok

A White Experience burkolólapok új struktúrájukkal, valamint újszerű 3D díszítésével elképesztően újszerű, tapintható felületet hoz létre. Ezáltal fejezi ki a fehér márvány legszebb, legélethűbb látványát. Fürdőszoba falának burkolására ideális. A rendkívüli látvány a White Experience által elérhetővé vált.

White Experience

Kreatív felületek

Az anyagot olyan új formában fejezi ki a White Experience, mely soha nem látott intenzitással rendelkezik. A White Experience rendkívüli lehetőségeket kínál. Kifinomult mechanikus eljárással reprodukálták a régi márványpadló egyenetlen felületeit.

White Experience

Mivel a White Experience kültérre és beltérre egyaránt alkalmazható, ezért ideális eszköz ahhoz, hogy a beltéri és kültéri felületek megjelenése folytonosságot mutathasson.

Különleges, egyedi felületek létrehozása

A különböző burkolólapok illeszkednek egymáshoz, ezáltal alkalmasak arra, hogy teljesen egyedi, különleges felületeket hozzunk létre általuk. A felületek és a színek teljes szabadságot nyújtanak a kreativitáshoz. A White Experience révén rendkívül egyszerűvé vált az egyedi felületek tervezése és kivitelezése.

White Experience

A White Experience érzés

A White Experience tiszta és egyszerű megjelenése, valamint háromdimenziós felülete révén alkalmas egész falfelületek burkolására. Az anyag, a színek és a felület változatossága, bársonyos kivitelezése egyedülálló érzést nyújt. Az autentikus kortárs dizájnt kapjuk egyedülálló és kifinomult megoldások révén.

Tekintsd meg a White Experience szépségét teljes valójában a Dominó Kft. Bemutatótermében!

6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06-76 / 501-475