A Beige Experience maga a megtestesült természetesség. A nagyméretű burkolólapok a tökéletességet, a praktikumot és az autentikus természetességet idézik.

Beige Experience

A Beige Experience a márvány színeinek újfajta megjelenése, az egyedülálló csillogás. A Beige Experience burkolólapokat egyenes élek, különböző méretek és felületek, valamint a természetes, soha nem ismétlődő változatok jellemzik.

Beige Experience

Tiszta elegancia

A természetes kövek világa időtlen, kellemes és elegáns márvány tónusokban fejeződik ki.

Beige Experience

A természetes árnyalatok reprodukálása tökéletesen sikerült a Beige Experience nagyméretű burkolólapjain. Még a márvány természetes hibáit is felfedezhetjük rajtuk, ettől olyan élethű és egyedi.

Csodálatos falfelület

Friss szépséget, egyedülálló márvány hatást hozhatunk létre a Beige Experience burkolólapokkal. A csiszolt felület kiemelkedő fényt és csillogást nyújt, amit a felületi mélységgel kerül ötvözésre.

Beige Experience

Stílusos harmónia

A Beige Experience finom szépsége annak a sokszínűségnek köszönhető, ami a soha nem ismétlődő mintákban rejlik. Elegáns, sokoldalú burkolóanyag, ami luxust teremt.  Így lesz a Beige Experience egyszerre trendi és klasszikus.

Beige Experience

Tekintsd meg a Beige Experience természetes szépségét  és lélegzetelállító vizuális hatását teljes valójában a Dominó Kft. Bemutatótermében!

6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06-76 / 501-475