A Maxiwood lapok révén kialakíthatod azt a környezetet, amire mindig is vágytál. Természetközeli, mégis elegáns. Fautánzatú burkolólapok magasfényű mázzal.

Maxiwood

El tudod dönteni, hogy üveglapon vagy fafelületen lépkedsz? Ez a fa exkluzív, kifinomult értelmezése. Eredeti design, vonzó stílus.

A Maxiwood burkolólapok felületét speciális eljárással állítják elő. Ez teszi lehetővé elegáns fényét.

Maxiwood

Különleges megjelenést és egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Padlóra és falra egyaránt alkalmazható. Modern színei megfelelnek a kortárs belsőépítészet elvárásainak.

Maxiwood

Minden egyes lap mintázata különbözik a többi lap erezetének mintájától. Ezzel éri el a Maxiwood a teljes természetesség érzését.

A Maxiwood ragyogása természetes fénynél is rendkívül elegáns. Exkluzív felületet nyújt a belső terek díszítéséhez. Stílusa kifinomult, bármely stílusba könnyedén illeszkedik. Akár minimalista stílushoz, klasszikus elegáns stílushoz, luxus stílushoz vagy modern stílushoz is felhasználhatjuk a Maxiwood ragyogó fautánzatú burkolatait.

Maxiwood

Amellett, hogy a Maxiwood tekintélyt és eleganciát sugároz, képes megteremteni azt az otthonos, meleg és barátságos légkört, amire otthonunkban vágyunk.

Maxiwood

Nézd meg a Maxiwood ragyogását teljes valójában a Dominó bemutatótermében!

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475