A drágakövek csillogása olyan burkolatokat hozott létre, mely felgyújtja a kreativitásodat.

Shine

Csillogó ragyogás, kozmopolita falburkolat, sokféle megoldás. Röviden ezek jellemzik a Shine burkolólapokat.

A Shine burkolólapok életre keltik legvadabb exkluzív álmaidat, mindezt kortárs stílusban. A Shine burkolólapok úgy terülnek el a falon, mint egy fényűző textília. Az exkluzív megjelenés szabadsága még soha nem volt ilyen mértékű.

Shine

Kifinomult mintázatok kifinomult otthonokhoz. A Shine burkolólapokkal ezt megvalósíthatod. Ez egy új dizájn a saját életstílusodhoz. Innovatív, izgalmas, és teljesen átalakítja az otthonodat.

Shine

A csúcsminőségű technológiával létrehozott tapintható felület négy kifinomult árnyalatban kapható. A csempe világos, finom árnyalatú színeit a megfelelő díszítőelemek harmóniája teszi teljessé.

A Shine burkolólap-család korlátlan mintákat és kombinációkat tesz lehetővé. Így zárhatjuk otthonunkba a tükröződő fénysávokat és a gazdag csillogást.

Shine

A színkombinációk szokatlan keverékét valósíthatod meg. A ragyogó falburkolat a legnagyobb kompozíciós szabadságot biztosítja számodra. Így lesz a hatás lenyűgöző és teljes.

Shine

A Shine dinamikus burkolata elegáns és kifinomult, kihangsúlyozza a belső teret és különleges értékkel ruházza fel otthonunkat.

Nézd meg a Shine ragyogó megjelenését teljes valójában a Dominó bemutatótermében!

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475