A csempe kiválasztása az egyik legfontosabb momentum konyhafelújítás során, hiszen ezt nem fogjuk tudni lecserélni, ha a végeredmény mégsem olyan lenne, mint amit eredetileg elképzeltünk.

Csempe a konyhába

A bútorokkal és a háztartási berendezésekkel ellentétben a csempe „örök darab”. Természetesen nem életfogytig tartó állandó dolog, de mindenképpen tartósabb, mint például egy hűtőszekrény.

Mindenképpen olyan stílusú csempét válasszunk, ami illeszkedik a konyha stílusához. Ha például rusztikus konyhabútor mellett döntünk, akkor nem biztos, hogy a fehér metrócsempe jó választás lesz. A tökéletes összhatás eléréséért érdemes szakember segítségét kérnünk.

Szép konyhafalak

Sokszor nem tudunk dönteni, hogy festett, tapétázott vagy csempézett konyhafalat szeretnénk-e. A három lehetőség akár kombinálható is.

Csempe a konyhába

Ma már nincsenek szabályok. Bármi megengedhető, ami harmonikus végeredménnyel jár. Ebből adódóan nyugodtan választhatunk egy konyhafalat, amit kedvenc színeinkkel kitapétázunk. Emellett a többi lehet festett, és természetesen a munkafelület részen elengedhetetlen a csempe.

Nem véletlen, hogy ennyire általános a tűzhely és a mosogató mögötti fal csempeburkolata. A csempe a legkönnyebben tisztítható, ami egy fontos szempont a hétköznapok során. Nagyon sokféle anyag, szín és forma közül választhatunk. Amennyiben valóban keverni szeretnénk a csempét, a festést és a tapétázást, akkor különösen oda kell figyelnünk arra, hogy stílusban és színben ezek harmonizáljanak egymással.

Nem tudsz dönteni? Kérje szakembereink segítségét a Dominó bemutatótermében!

Dominó Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475

Forrás: Expressen.se