Gyakran előfordul, hogy megunjuk konyhánkat és változtatni szeretnénk, de teljes felújításra nincs lehetőségünk. Ebben az esetben is van mit tenni.

A konyhában található textíliák, valamint a kiegészítő elemek lecserélése teljességgel képes megújítani a konyha hangulatát. Ha gyors változtatást akarunk, akkor ezekkel kezdjük.

Konyhai textíliák

Rengeteg textíliát tudunk a konyhában elhelyezni. Amennyiben eddig még nem tettük, itt az idő.

Konyha kiegészítői

Szőnyegek, ülőpárnák, függönyök, abroszok. Ezek mind olyan kiegészítői a konyhának, amik könnyen lecserélhetők. Egy teljesen más szín és minta óriási változást hozhat. A látvány megváltoztatása azonnali hangulatváltozást idéz elő.

Választás során nyilvánvalóan az esztétika játszik fő szerepet. Csakúgy, mint a maradandóbb darabok esetében, a textíliák kiválasztása során is olyan színeket válasszunk, melyek jól illeszkednek a már meglévő konyhánkba.

Alapanyag tekintetében mostanában a műanyag a legnépszerűbb. Ezek könnyen tisztíthatók, ami fontos a konyhában. Szőnyeg kiválasztásakor is érdemes olyat választani, amit házilag tudunk tisztítani. Kiválasztás során mindig gondoljunk a jövőre, legyünk tekintettel arra, hogy a kiválasztandó darabokat mennyire könnyen fogjuk tudni karban tartani.

Konyhai kiegészítők és egyéb apróságok

A konyhai kiegészítők lecserélése óriási változást hozhat, ha gondosan választjuk ki az új darabokat.

Konyha kiegészítői

Egy csaptelep vagy egy mosogatómedence lecserélése nem csak látványban hozhat nagy változást, de olykor szükséges is. Ezen kívül ott vannak a villanykapcsolók, a különböző fogantyúk és ezer más apróság, amit gyorsan és könnyen lecserélhetünk és ami megújíthatja a konyha kinézetét.

Napjainkban a sárgaréz nagy divatját éli, ám óvatosan bánjunk ezzel, mert elképzelhető, hogy nem illik majd a konyhánkba, bármennyire is esztétikusnak tűnik önmagában.

Bútorfestés

A házilag történő bútorfestés nagy divat manapság. Egyre több háziasszony szánja rá magát, hogy trendi színeket adjon meglévő bútorainak.

Konyha kiegészítői

Mindenképpen érdemes előtte szakember véleményét kérni, hogy nem szenved-e kárt a konyhabútor a festés során.

Nem csak a konyhabútort, de az ajtókat, ajtókereteket, ablakkereteket is átfesthetjük, ha indíttatást érzünk rá. A színeket ügyesen válasszuk ki, ne okozzon összeférhetetlen hatást, amikor elkészülünk vele.

Kalandra fel! Vágjunk bele az apró változtatásokba!

Dominó Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475