Fekete, szürke vagy fehér konyha lesz az ideális választás? Milyen csempét válasszunk? Milyen kiegészítők lesznek a megfelelőek?

Az alábbiakban bemutatunk 21 elegáns konyhát, ami az inspiráció megfelelő forrása lehet. Különböző konyhák, különböző stílusok, különböző alapanyagokkal és megoldásokkal.

Egyedi kivitelezés

Egy egyedi kivitelezésű stílusos konyha, egy megfelelő konyhai elszívóval olyan lehet, mint egy műalkotás.

Inspirációk konyhába

Elegáns részletek

A lekerekített sarkok érdekessé teszik a bútorokat. A fehér konyhaszekrény ezzel az apró részlettel nem csak elegáns, de tartós is.

Inspirációk konyhába

Rusztikus konyha

Egy rusztikus konyha a tömörfa fiókokkal stílusossá és jól felszereltté teszi a helyiséget. A színes tapéta ellenére kiemelkedik az alatta lévő szekrény, és éppen ez teszi ezt a konyhát hagyományos stílusúvá.

Inspirációk konyhába

Konyha betonból

A betonból készült konyha fekete kiegészítőkkel egy elegáns klasszikus, ami még hosszú időn át „divatálló” lesz.

Inspirációk konyhába

Márvány

Klasszikus márvány a konyhai elszívó és a tűzhely mögött. Érdekes keveredése az alapanyagoknak a klasszikus márvány, a magasfényű konyhabútor és a sötét parketta.

Inspirációk konyhába

Minimalista konyha

Egy minimalista konyha az alapanyagok megfelelő keverékével a legmodernebb érzéseket kelti.

Inspirációk konyhába

Fekete konyha

Egy fekete konyha drámai érzést nyújt, amit a fényes márvány konyhasziget és fából készült padló lágyít.

Inspirációk konyhába

Az anyagválasztás sokszínűsége

A különböző anyagok felhasználása a konyhában is érdekes lehet. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a konyhabútor és a konyhasziget ugyanabból az alapanyagból készüljön. Ez adja majd meg az egységes és harmonikus érzést.

Inspirációk konyhába

Különböző faanyagok

A faanyagok különbözősége, a fehér konyhabútor és a fehérre festett téglafal kellemesen lágy ipari érzést ad a konyhának. Akinek a teljes ipari stílus túl rideg, az részben is felhasználhatja ezt a konyhában.

Inspirációk konyhába

Ezüst csempe a konyhában

Izgalmas megoldás az ezüst csempével burkolt konyhafal. Gyönyörűen szórja a fényt, mellette azonban a szőnyeg lágyítja a hideg érzést.

Inspirációk konyhába

Forrás: Skonahem.com

A fotók forrásai: lodderkeukens.nl, simplifiedbee.com, justinehughjones.com, forbes.com, bloglovin.com, simplifiedbee.com, etc-alltherest.blogspot.com, desiretoinspire.net, kitchenwalls.nl, design-milk.com, feedly.com, contemporist.com, homedsgn.com, thezhush.blogspot.com, blog.nestdesignstudio.ca, europaconcorsi.com, pinterest.com, japanesetrash.com, capecodcollegiate.tumblr.com, homeportfolio.com, indoorsoutdoors.tumblr.com