21 elegáns konyhát mutatunk be, melyek stílusa teljes mértékben különböző. A cikk első része itt található: Inspirációk konyhához 1. rész

Találd meg te is a megfelelő konyhát, ami passzol saját ízlésvilágodhoz!

Megfelelő tárolás elegánsan

Sok tárolóval is lehet egy konyha elegáns. A vastag beton munkalap és a parketta talán ellentmondásosnak tűnik, mégis megfelelően kiegészítik egymást.

Inspiráció konyhához

Frissen, világosan

Egy világos konyha a frissesség érzését nyújtja. Okos megoldás a konyhasziget, ahol a tárolás is megfelelő módon került kialakításra.

Inspiráció konyhához

Csempeválasztás

Szép csempe a konyhádba. A csempe motívumai elegánssá és tágassá tehetik a konyhát, ha megfelelően választjuk ki azt.

Inspiráció konyhához

Konyhapadló

Egy szép konyhapadló a lakás központi részévé emeli a helyiséget.

Inspiráció konyhához

Modern konyha

Ebben a modern konyhában láthatjuk, hogy minden módszer megengedett. Az anyagválasztás izgalmas keveréke, valamint az extra kiegészítők harmonikus érzést nyújtanak.

Inspiráció konyhához

Színek

Egy színes konyha. Vagy mégsem? Egy színekkel teli részlet a konyhában izgalmas. Elkápráztat és egyben megnyugtat. Ennek ellenére mégsem mondhatjuk, hogy ez egy színekkel teli konyha.

Inspiráció konyhához

Márvány burkolat

A márvány és a fehér szín soha nem lehet rossz választás a konyhában. Lenyűgöző a márvány a falon, előtte a rozsdamentes nyitott polcokkal.

Inspiráció konyhához

Vidéki stílus ipari beütéssel

A rusztikus és az ipari stílus annyira távol áll egymástól, amennyire csak lehet. Nem gondoltuk volna, hogy a kettő keveredése ilyen jó végeredményt hozhat.

Inspiráció konyhához

Fehéren és szigorúan

A fehér konyhába izgalmat, de egyben szigorúságot visz a beton munkalap és a mosogató mögötti acélborítás. Mindezek ellenére mégis otthonos érzést sugároz.

Inspiráció konyhához

Magasfényű bútorok

A diószínű bútorok a magasfényű fehérrel modern és világos érzést visznek a konyhába. Ebből látható, hogy nem kell egységesnek lenni sem a színeknek, sem az alapanyagoknak ahhoz, hogy harmonikus végeredményt kapjunk.

Inspiráció konyhához

Századfordulós hangulat

Amikor a századforduló stílusa találkozik a modern alapanyagokkal, és megteremti a francia bisztró érzését.

Inspiráció konyhához

Reméljük, sikerült megfelelő inspirációt nyújtanunk a bemutatott konyhákkal. További segítségért keresd fel a Dominó Kft. bemutatótermét!

Dominó Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475

Forrás: Skonahem.com

A fotók forrásai: lodderkeukens.nl, simplifiedbee.com, justinehughjones.com, forbes.com, bloglovin.com, simplifiedbee.com, etc-alltherest.blogspot.com, desiretoinspire.net, kitchenwalls.nl, design-milk.com, feedly.com, contemporist.com, homedsgn.com, thezhush.blogspot.com, blog.nestdesignstudio.ca, europaconcorsi.com, pinterest.com, japanesetrash.com, capecodcollegiate.tumblr.com, homeportfolio.com, indoorsoutdoors.tumblr.com