Fürdőszoba felújítás előtt állsz? Nem döntötted el, hogy milyen stílust szeretnél? Inspirációként mutatunk hét teljesen különböző stílusú fürdőszobát. Mindegyik csodálatos a maga nemében.

Hogy néz ki az álomfürdőszobád? Letisztult, fehér stílus? Színes és bolondos? Józanul elegáns? Olyan hihetetlenül sok választási lehetőség van, hogy szinte sajnáljuk, hogy csak egyetlen fürdőszobát kell felújítanunk. Akár hagyhatnánk is magunkat inspirálni hét teljesen különböző stílus által.

Természetes és egyszerű

Kezeletlen fa mennyezet, nyers téglafal és betonpadló. Vonzó ipari stílust alkot ebben az egyszerű fürdőszobában. A zöld növények és a nagy, kerek tükör lágyítja a nyers stílust.

Természetes és egyszerű fürdőszoba

Romantikus francia stílus

A hexagon padlólap megalapozza a francia stílust a fürdőszobában. Az aranyozott szélű tükör és a függöny olyan hangulatot teremt, ahol szívesen töltünk el sok időt.

Romantikus fürdőszoba

Színpompás tapéta a fürdőszobában

Ha színes tapétát szeretnél a fürdőszobádba, akkor alaposan készülj fel, mielőtt kiválasztod a megfelelőt. Itt egy kiváló példa. Azonnal boldogsággal tölti el az embert. Erős színek, finom mintázat, mely tökéletes egyensúlyban van a fürdőszoba bútoraival és kiegészítőivel.

Színpompás fürdőszoba

Nyaraló stílus

A fehérre festett faburkolat igazi nyaraló hangulatot kölcsönöz. Kiváló stílus nyaralókhoz, vagy egyszerűen azoknak, akik egész évben szeretnék élvezni a nyaralói hangulatot.

Nyaraló stílusú fürdőszoba

Minták keveredése

Különböző típusú és mintázatú csempék és padlólapok, különböző alapanyagokkal elegyítve. Azok számára ajánlott, akik mernek hallgatni az intuíciójukra azzal kapcsolatban, hogy milyen hatása lesz a minták keveredésének. Élénk és dinamikus fürdőszoba, mely könnyebbé teszi az ébredést reggelente.

Kevert mintás fürdőszoba

Art déco fürdőszoba

Egy fürdőszoba, amiről teljesen más jut eszedbe, mint általában egy fürdőszobáról. Az 50-es évek pihentető stílusa segít ellazulni. Gyönyörű csempe, finom részletek.

Art déco fürdőszoba

Legyen a zuhanyzó a fürdőszoba ékszere

Csodás kékmintás francia csempe a falon, borvörös csempe a fürdőkád oldalán, valamint sárgaréz zuhany. Egyszerű, mégis különleges.

Kék mintás fürdőszoba

Forrás: Skonahem.com

Reméljük, sikerült megfelelő inspirációt nyújtanunk a bemutatott fürdőszobákkal. További segítségért keresd fel a Dominó Kft. bemutatótermét!

Dominó Kft.

Cím: 6000 Kecskemét, Mindszenti Krt. 12.

Telefon: 06 76 501 475