A fürdőszoba sugározhat luxusérzést, frissességet vagy békés nyugalmat, ám a felújítás olykor bonyodalmakkal jár.

Hoztunk néhány egyszerű ötletet, néhány apró részletet, aminek segítségével emelhetjük a fürdőszoba színvonalát.

A növények jelenléte örömet okoz

Luxusérzés a fürdőszobában

A növényeknek jót tesz a fürdőszoba párás levegője. Olykor ablak nélküli a fürdőszoba, ilyen esetben ne feledkezzünk meg a növények számára speciális lámpáról. A zöldövezetté nyilvánított fürdőszoba mindenkit jó érzéssel tölt el.

Tematikus színösszeállítások

Luxusérzés a fürdőszobában

Fessük vagy tapétázzuk le a régi fürdőszobaszekrényeket. Cseréljük le a kéztörlőket és a törölközőtartókat. Haladjunk színárnyalatról színárnyalatra. Ez nem igényel nagy költségvetést, mégis óriási változást érhetünk el vele.

Színek csábítása

Luxusérzés a fürdőszobában

Egy rózsaszín fürdőszobaszekrény frissé varázsolhatja a fürdőszobát. Esetleg jobban szeretnél zöldet vagy kéket? Válasz színeket ízlésed szerint.

Merülj el a fürdőkádban!

Luxusérzés a fürdőszobában

Fürdőkádad van? Szeretnéd teljes mértékben kiélvezni? Miért ne lehetne a fürdés egy forró, ellazító rutin alvás előtt? A kád szélein támaszkodó falap alkalmas arra, hogy rátedd a könyved, az arcmaszkod, egy csésze teát, esetleg különböző illóolajokat. Ez segít ellazulni testileg és lelkileg egyaránt.

Elegáns zuhanyfüggöny

Luxusérzés a fürdőszobában

Egy jól megválasztott zuhanyfüggöny elegánssá varázsolhatja a fürdőszobát. Ha megunod, nem nagy befektetés újat vásárolni.

Egységes kifinomult stílus

Luxusérzés a fürdőszobában

A polcok és akasztók egységessége nagyon sokat számít a fürdőszoba stílusának kialakításában. Akár luxushotel érzést is nyújthat, ha jól választjuk meg ezeket a kiegészítőket.

A legjobb megvilágítás

Luxusérzés a fürdőszobában

Tégy csodát a fürdőszobáddal a megvilágítással. Lágy fények a tükrös fürdőszobaszekrényben felülmúlhatatlan érzéssel töltenek majd el.

 

Forrás: Skonahem.com