Fahatású chevron csempeElőfordult már, hogy felújítás előtt a bőség zavara kerített hatalmába? Szerettél volna akkor egy független tanácsadót, aki megadja a szükséges szempontokat?

Pontosan ezt a hiányt próbáljuk meg pótolni a Csempe blog elindításával. Fellelhetőek lesznek a blog keretein belül azok a tudnivalók, amik segítenek a választásban, valamint bővelkedni fog érdekességekben is.

A Csempe blog célja nem az, hogy tökéletesen kiképezzen Téged a hidegburkolatokból, vagy profi lakberendezőt „csináljon” belőled. Célunk, hogy fel tudd mérni a lehetőségeidet, valamint el tudd kerülni a lehetséges hibákat.

A blog másik célja, hogy kedvedre gyönyörködhess a szebbnél szebb burkolatokban, valamint észrevedd azokat az extrém megoldásokat, amiket Te is meg tudsz valósítani a saját otthonodban. Természetesen mutatunk luxus fürdőszobákat és konyhákat is (meg teraszokat, meg nappalikat, meg kerteket, meg… sok mindent).

A bejegyzések alatt lehetőséged van kérdezni vagy közzé tenni a véleményedet. Ennek kifejezetten örülünk, hiszen így alakulhat ki egy olyan közösség, ahol bárki elmondhatja, amit gondol. (A trágárságtól azonban kérjük, hogy tartózkodj. Még ha valami nem is tetszik túlzottan, fogalmazd meg úgy, hogy az ne sértse mások érzéseit.)

Reményeink szerint sok hasznos és érdekes információt találsz az oldalon. Amennyiben nem találod meg, amit keresel, írj nekünk, és a következő témák egyikében igyekszünk a téged érdeklő kérdésekre kitérni.

Jó szórakozást és kellemes nézelődést kívánunk a Dominó Csempe blogon!

A Dominó Kft. csapata